SUSRET BISKUPA S RODITELJIMA I ČLANOVIMA UDRUGE "MI"

08.04.2014.

SUSRET BISKUPA S RODITELJIMA I ČLANOVIMA UDRUGE "MI"

Na inicijativu biskupa Antuna Škvorčevića, 05. travnja održan je susret pedesetak naših članova - roditelja i djece u Dvorani bl. Alojzija Stepinca Biskupskog doma u Požegi.

Nakon što je biskup zahvalio svima na odazivu, korizmenom pjesmom započela je molitva, a nakon toga je biskup pročitao ulomak iz 2. poslanice Korinćanima o Pavlovim mnogobrojnim životnim nevoljama i uvjerenju da je onda jak kad je slab.

Potom je Ivica Žuljević predstavio program susreta, a Ivan Vrbicky progovorio o stanju u kojem se nalaze djeca i roditelji, te potaknuo svakoga pojedinoga da se predstavi i predoči svoje životno iskustvo. U atmosferi povezanosti, međusobnog prihvaćanja i radosti družilo se cijelo dopodne uz domjenak koji je priredila Biskupija.

Na odlasku, uz zahvalu, djeca i roditelji izrazili su želju za ponovnim susretom.