PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT"

13.05.2015.

PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT" PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT" PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT" PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT" PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT" PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT" PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT" PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT"
PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT"

Udruga MI od 01.01.2015.godine počela je s provedbom projekta "Znanjem za zdraviji život". Sredstva za potrebe provedbe projekta osigurana su kroz natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2014./2015. raspisanog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Želja nam je kroz projekt stvoriti kod naših članova navike bavljenja tjelesnim aktivnostima, upoznati ih sa značajem očuvanja prirode i reciklaže, zainteresirati ih za boravak u prirodi s naglaskom na upoznavanje s biljnim svijetom, osvijestiti djecu o pravilnoj prehrani i promicati maštovitost i kreativni potencijal djece i mladih s teškoćama u razvoju.