PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT"

13.05.2015.

PROJEKT "ZNANJEM ZA ZDRAVIJI ŽIVOT"

Udruga MI od 01.01.2015.godine počela je s provedbom projekta "Znanjem za zdraviji život". Sredstva za potrebe provedbe projekta osigurana su kroz natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2014./2015. raspisanog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Želja nam je kroz projekt stvoriti kod naših članova navike bavljenja tjelesnim aktivnostima, upoznati ih sa značajem očuvanja prirode i reciklaže, zainteresirati ih za boravak u prirodi s naglaskom na upoznavanje s biljnim svijetom, osvijestiti djecu o pravilnoj prehrani i promicati maštovitost i kreativni potencijal djece i mladih s teškoćama u razvoju.