15.05.2015.

URUČENE NAGRADE POBJEDNICIMA NATJEČAJA ZA LIKOVNE, LITERARNE I FOTO RADOVE DJECE I MLADIH URUČENE NAGRADE POBJEDNICIMA NATJEČAJA ZA LIKOVNE, LITERARNE I FOTO RADOVE DJECE I MLADIH URUČENE NAGRADE POBJEDNICIMA NATJEČAJA ZA LIKOVNE, LITERARNE I FOTO RADOVE DJECE I MLADIH URUČENE NAGRADE POBJEDNICIMA NATJEČAJA ZA LIKOVNE, LITERARNE I FOTO RADOVE DJECE I MLADIH

U Domu hrvatskih branitelja u Puli održana je 12. svibnja 2015. svečana dodjela nagrada pobjednicima Natječaja za likovne, literarne i foto radove djece i mladih. Ove godine Državna uprava za zaštitu i spašavanje organizirala je svečanu dodjelu nagrada pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, uz potporu Europske komisije i Ministarstva vanjskih i europskih poslova u okviru Europske godine razvoja.

U kategoriji literarnih radova učenika s posebnim obrazovnim potrebama treće mjesto osvojila je Maja Domić iz naše Udruge, a u kategoriji likovnih radova učenika s posebnim obrazovnim potrebama naš Boro Benković .

U ime Udruge "MI" prigodne poklone, za ostale članove, primio je član predsjedništva Udruge Stjepan Benković.

Na ovogodišnji Natječaj, koji je bio otvoren do 27. ožujka 2015., pristiglo je preko 3 500 radova u ukupno osam kategorija. Time smo više ponosni na osvojena priznanja naših Maje i Borka!

Čestitamo!