NATJEČAJ:VODITELJ/VODITELJICA MULTIFUNKCIONALNOG CENTRA ZA OSOBE S INVALIDITETOM - REHABILITATOR/REHABILITATORICA

19.06.2015.

Radno mjesto

Mjesto rada:

POŽEGA, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA

Broj traženih radnika:1

Vrsta zaposlenja:Na određeno; novootvoreni poslovi

Radno vrijeme:Puno radno vrijeme

Način rada:Smjena - prijepodne

Smještaj:Nema smještaja

Naknada za prijevoz:Bez naknade

Natječaj vrijedi od:16.6.2015.

Natječaj vrijedi do:24.6.2015.

Uvjeti na radnom mjestu:Rad na jednom mjestu Posloprimac

Potrebna zvanja:rehabilitacija

Razina obrazovanja: • Viša ili prvostupanjska • Fakultet, akademija, magisterij, doktorat

Informatička znanja: Potrebno napredno poznavanje informatike • osnove korištenja računala u Windows okruženju • word • internet

Radno iskustvo:Nije važno

Ostale informacije: Radno mjesto objavljeno je temeljem provedbe projekta „Osnivanje Multifunkcionalnog centra za osobe s invaliditetom u Požegi –MFC Požega“, sufinanciranog od Europske unije, nositelj projekta je Grad Požega, a projektni partneri Udruga roditelja djece s posebnim potrebama „MI“, Centar za rehabilitaciju Zagreb i Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije.

Opis posla: - oraganizacija i kordinacija djelatnika multifuncionalnog centra za osobe s invaliditetom - rad s korisnicima (edukacija, pružanje psihosocijalne podrške) - izvještavanje o radu

Na natječaj se mogu javiti: diplomirani soc. radnici, soc. radnici, logopedi, defektolozi, edukatori rehabilitaori, psiholozi, soc. pedagozi, radni terapeut.

Radno iskustvo: poželjno radno iskustvo u zvanju

Potrebna znanja i vještine: poznavanja rada na računalu

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - 11 mjeseci

Uz zamolbu i životopis obvezno je priložiti: - preslik dokaza o stručnoj spremi (diploma) - preslik dokaza o državljanstvu (domovnica) - uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci)