POPUNJAVANJE UPITNIKA

14.07.2015.

POPUNJAVANJE UPITNIKA POPUNJAVANJE UPITNIKA POPUNJAVANJE UPITNIKA
POPUNJAVANJE UPITNIKA

Dizajn za inkluziju je projekt financiran iz sredstava Europske unije koji ima za cilj poboljšati pristup tržištu rada osobama s invaliditetom te poboljšati njihovu društvenu uključenost.

Glavne aktivnosti projekta uključuju radionice inkluzivnog dizajna na kojima će profesionalni dizajneri raditi na razvoju pilot proizvoda zajedno s osobama s invaliditetom, i tako im pomoći da steknu samopouzdanje, razviju socijalne kompetencije i prepoznaju vlastite sposobnosti. Kako bi radionice u potpunosti prilagodili potencijalnim polaznicima i izabrali dizajnere koji će izvući maksimum potrebno je utvrditi mogućnosti i interese osoba s invaliditetom u Požeško-slavonskoj županiji.

U tijeku je popunjavanje upitnika na temelju kojeg će se organizirati radionice i odabrati polaznici radionica, stoga molimo sve osobe s invaliditetom zainteresirane za sudjelovanje u projektu da se jave u udrugu osobno ili pošalju popunjeni primjerak upitnika na adresu Hrvatskih branitelja 11a, Požega ili se jave na broj telefona 275-500 ili mail udruga.mi@po.t-com.hr. Primjer upitnika dostupan je na sljedećem linku