1. Lokalna konferencija o pravima OSI

28.06.2018.

1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI 1. Lokalna konferencija o pravima OSI
1. Lokalna konferencija o pravima OSI

Udruga "MI", u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Požega, te u sklopu projekta "Upoznajemo zajednicu" organizirala je lokalnu konferenciju o pravima OSI na kojoj smo na jednom mjestu okupili predstavnike udruga OSI s područja grada Požege, lokalne i regionalne donositelje odluka i ostale dionike kako bi se započeo međusobni dijalog, te se pokrenulo rješavanje problema s kojima se OSI susreću na lokalnoj razini.

Sudjelovanje OCD-a u kreiranju lokalnih politika postalo je od iznimne važnosti, te je napredak u odnosima i rješavanje problema moguće samo uz dijalog, međusobno uvažavanje i zajedničku suradnju.

Zahvaljujemo predstavnicima Grada Požege, Udruge za gluhe i nagluhe osobe grada Požege i županije Požeško-slavonske, Udruge OSI Požega, te Udruge za razvoj kreativnih radionica i kvalitete življenja osoba s invaliditeom na odazivu na poziv, vremenu koje su izdvojili i aktivnom sudjelovanju.

Projekt "Upoznajemo zajednicu" u sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku