MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

7.-11.9. ”Nauči me i uspjet ću!”

Još jedan tjedan je iza nas.
Ponedjeljak je bio dan za upoznavanje sa svijetom i kontinentima te smo posebno obratili pažnju na Afriku! Pogledali smo kratke videozapise o Africi te smo ponedjeljak zaključili s animiranim filmom Heidi, no morali smo pomno pratiti crtić da poslije možemo prepričati i razgovarati o detaljima koje smo uočili u crtiću.
Utorak je bio dan za likovnu radionicu koju je vodila Marina, ali uz palačinke. Tjedan smo nastavili kao pravi kuhari i svaki dan smo pravili neko drugo jelo, ali vrijedne ruke osim što su kuhale pravile su i zimnicu (Našu prvu zajedničku grah salatu).
Imali smo informatičku radionicu gdje smo učili raditi prezentacije, te koristiti pretraživač. Krojili smo torbice, pjevali, plesali i bilo nam je lijepo.
Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.