MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Poludnevni boravak

Aktivnosti i podrška za osobe s teškoćama

Naš tim stručnjaka pruža kvalitetne aktivnosti i podršku kako bi osigurali kvalitetno provođenje vremena i razvoj naših korisnika.

Aktivnosti

 • Poludnevni boravak

  U sklopu poludnevnog boravka provodimo organizirane aktivnosti svaki radni dan od 8:00 do 14:00 sati. Aktivnosti su posebno prilagođene korisnicima i osmišljene s ciljem zadovoljstva i napretka.

 • Sportske radionice

  Naše sportske radionice vodi profesionalni trener s iskustvom rada s osobama s teškoćama. Potičemo motorički razvoj i uživanje u tjelesnom kretanju.

 • Radionice osnovnih digitalnih vještina

  Profesor informatike vodi radionice s ciljem usvajanja osnovnih digitalnih vještina koje su važne za svakodnevni život i zapošljavanje.

 • Plesne radionice

  Iskusna plesna pedagoginja vodi plesne aktivnosti koje potiču pokret, opuštanje i samopouzdanje naših korisnika.

 • Radionice motoričkih vještina

  Stručnjak s iskustvom u radu s osobama s teškoćama vodi radionice koje pomažu u osnaživanju motoričkih sposobnosti za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

 • Brain gym aktivnosti

  Profesor povijesti i Hrvatskog jezika izvodi jednostavne i poticajne aktivnosti koje potiču cjelovito učenje i angažman mozga.

 • Psihosocijalna podrška

  Naš diplomirani psiholog pruža podršku korisnicima, pomaže u razvoju emocionalnih i socijalnih vještina te osigurava sigurno i podržavajuće okruženje.

Uz sve navedene aktivnosti, korisnici dobivaju jedan topli obrok dnevno kako bismo zadovoljili njihove prehrambene potrebe i osigurali njihovo zdravlje.Vjerujemo da naše aktivnosti i podrška pridonose osobnom razvoju i zadovoljstvu naših korisnika.

 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike 

„Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video ili audio materijala u isključivoj je odgovornosti Udruge i ne odražavaju nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike“