MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

O nama

Udruga MI

Dobro došli u MI „ udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju“

Naše putovanje

Osnovana 1998. godine

Naša organizacija je pokretačka snaga u zagovaranju prava i dobrobiti osoba s invaliditetom u Požegi i Republici Hrvatskoj. Tijekom godina neumorno smo radili na stvaranju inkluzivnijeg društva koje pruža više podrške osobama s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima

Uključite se

Postanite dio naše udruge

Pozdravljamo pojedince, organizacije i tvrtke koji dijele našu strast za stvaranjem inkluzivnijeg društva. Možete se uključiti podupirući našu akciju donacijama, volontiranjem na našim radionicama i događanjima ili širenjem svijesti o pravima i potrebama osoba s poteškoćama u razvoju.

Naša misija

Promicanje prava, dostojanstva i osnaživanja osoba s poteškoćama u razvoju. Nastojimo unaprijediti kvalitetu njihova života i osigurati im jednake mogućnosti za socijalnu integraciju i aktivno sudjelovanje u zajednici.

Što radimo

Posvećeni smo pozitivnom utjecaju na živote ljudi kojima služimo. Kroz naše interaktivne radionice, zanimljiva druženja i izlete, stvaramo poticajno okruženje u kojem osobe s poteškoćama u razvoju mogu rasti, učiti i napredovati

Naš pogled

Gledajući unaprijed, zamišljamo društvo u kojem su osobe s poteškoćama u razvoju prihvaćene sa suosjećanjem i poštovanjem, u kojem su njihova prava zaštićena, a njihov potencijal u potpunosti ostvaren. Posvećeni smo suradnji s dionicima i partnerima kako bismo izgradili budućnost u kojoj su uključenost i jednakost stupovi naše zajednice.

Društveni utjecaj

Od 2023. godine ponosni smo nositeljii socijalne usluge Poludnevnog boravka za socijalno ugrožene osobe . Ova inicijativa, velikodušno financirana od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike omogućuje nam pružanje ključne podrške i brige za one kojima je potrebna, unaprjeđujući naše napore u stvaranju razlika u životima najranjivijih članova naše zajednice.

Popis osnivača udruge

Kontaktirajte nas

Uvijek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i razgovaramo o mogućnostima suradnje

Pridružite nam se u našoj misiji zagovaranja prava osoba s poteškoćama u razvoju i stvaranja inkluzivnijeg i suosjećajnijeg društva za sve.

Hvala vam što ste dio misije Udruge MI.