MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

16.-20.11.

Ovaj tjedan malo smo odletjeli u svemir s našom volonterkom Barbarom, potom smo se preselili u Ameriku i cijeli tjedan boravili smo u Americi- kroz dokumentarce, prezentaciju te smo pokušali što više dočarati način života na tom dalekom kontinentu. 🪐💫🌎 Uz obilježavanje Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje zapalili smo lampion i nacrtali zajednički rad. Posadili smo predivne maćuhice, kuhali ručak, igrali smo društvene igre, grijali se uz topli čaj s puno limuna i meda. Održavali smo prostor urednim, prisjetili smo se razvrstavanja otpada te smo organizirali naše ormariće.🌺🌸
Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.