MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

25.1.-29.1.2021.

Nakon malo duže stanke ponovno smo zajedno.
Druženje smo započeli uz lijepo vrijeme koje smo iskoristili za šetnje i druženje na otvorenom, puno smijeha, veselja i razgovora. Prepričavali smo svoje događaje i aktivnosti koje smo imali dok se nismo vidjeli, razgovarali o događajima u Hrvatskoj, ali i svijetu… Kao i svi tako smo se i mi morali dotaknuti teme Korona virus, potresa, prosvjeda – svatko je iznosio svoje mišljenje…. Razgovore i ne baš lake teme nastavili smo uz toplu šalicu čaja.
Nakon blagdana i teške hrane morali smo se malo prisjetiti piramide pravilne prehrane, važnost vitamina te smo svakodnevno pili čaj s limunom i medom da se zaštitimo od prehlade.

Šime nas je posjetio ovaj tjedan te smo svirali i pjevali rođendanske pjesme našim slavljenicima  Marti i Valentinu!

Nestrpljivo iščekujemo slijedeći tjedan i aktivnosti koje nas očekuju.

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.

Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.