MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

22.-26.2.

Lijep sunčani tjedan maksimalno smo iskoristili boravkom na otvorenom  – uređenjem vanjskog prostora Udruge, pripremanjem gredica za sadnju vrta, odlaskom na košarku, sportskim aktivnostima u dvorištu udruge, šetnjom…. Naravno ako i svakoga tjedna kuhali smo, čistili, učili, družili se, razgovarali.
Ovaj tjedan jedna posebna aktivnost koju bi istaknuli bila je plesna radionica i učenje engleskog valcera.
Nakon dužeg vremena posjetio nas je volontere Mile te nam je zasvirao i zapjevao koju. 😀
Aktivnost koja nas je jako potaknula na razmišljanje i razgovor je prezentacija i video o kulturnoj baštini Hrvatske. Korisnici su izrazili želju da naprave svoju prezentaciju/plakat o gradu koji oni vole, tako da slijedeći tjedan očekujemo izlaganje njihovih uradaka. 🙂

Upili smo puno vitamina D, napunimo baterije za vikend i spremni smo za slijedeći tjedan i nove aktivnosti koje nas očekuju.

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.