MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

29.3.-2.4.

Škola samostalnog življenja

Tjedan smo započeli s likovnom radionicom koju je vodila Marina, nastavili smo u veselom tonu s glazbenom radionicom i pospremanjem udruge.
Vrijedno smo se pripremali na dugo očekivani štand, pakirali smo proizvode, lijepili etikete, imali smo kontrolora koji je bio zadužen za zadnju provjeru.
Srijeda je bio dan kada smo pokazali svoje komunikacijske vještine na štandu te smo s ponosom izložili naše radove.

U četvrtak smo razgovarali o doživljajima sa štanda,  zatim smo odradili kreativnu radionicu na drvetu, pospremali iza sebe udrugu. Razgovarali smo i o Uskrsu, običajima, te kako provodimo Uskrs. Petak je bio dan za razgovor, što o Uskrsu što o autizmu.
Bili smo podrška svim osobama s autizmom, tako što smo izrezali i obojali majice u plavo, napisali smo poruke te smo napuhali plave balone.
Za kraj tjedna skuhali smo si kavu i uživali na terasi.

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.