MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

7.6-11.6.

Novi sunčani tjedan započeli smo sportsko-rekreativnom radionicom potom smo se bacili na izradu domaćih rezanaca. Utorak smo nastavili brigom o vrtu, održavanjem vanjskog prostora udruge te sadnjom cvijeća! U srijedu nas je posjetila edukacijska rehabilitatorica Patricija Karaman te je održala radionicu kroz priču o divu, a cilj radionice je bio da ne smijemo imati predrasude jedni o drugima. Kako nam se svidjelo praviti rezance, odlučili smo pozvati jednu mamu koja nas je naučila kako napraviti odlične domaće mlince.Jedna od kreativnih radionica koje smo imali ovoga tjedna bila je rad s pirografom. Naime novoosnovana Udruga Silva u suradnji s Udrugom Mi održala je radionicu s pirografom, gdje su korisnicima pokazani pirografi, čemu služe te kako se radi s njima.
Kao i svakog tjedna, tjedan smo proveli u šetnji, druženju, slušanju glazbe i igranju stolnog tenisa.

 

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira
Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.