MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

12.-16.7. Nauči me i uspjet ću

Jedan jako bogat tjedan je iza nas, od radionice sa psihologinjom Jasnom Plantak preko glazbeno-plesne radionice, do krojačke i kreativne radionice.
Ne smijemo zaboraviti napomenuti niti odlazak na bazen. Da, dolaze vrućine i mi smo odlučili svaki tjedan ohladiti se na Požeškim bazenima! Dan na bazenima obično bude uz igre loptom u vodi, uz razgovor, glazbu, kartanje i prije svega puno smijeha.

13. 7 dan kojem su se veselili stručnjaci na projektu, pitate se zašto? Zato nisu mogli dočekati posjet Društvenom poduzeću Hedona d.o.o. (čokolaterija) u Križevcima koja zapošljava osobe s invaliditetom, te posjet udrugama  ,,Maslačak” i ,,Latice”.

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.