MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

5.7.-9.7. Nauči me i uspjet ću!

Tjedan smo započeli proslavom rođendana naših korisnika i pripremom rođendanskog stola, bili smo vrijedni ispekli smo štrudle za naše slavljenike. Odradili smo radionicu na temu: rođendan, kroz razgovor i sličice. Saznali smo tko slavi rođendan i na koji način, što nam je sve potrebno za rođendanski party, tko nam pomaže u pripremi slavlja za rođendan i sl.
Utorak je bio dan za šetnju i druženje na sviježem zraku, te kuhanje i ispijanje kave uz kartanje. Tjedan smo nastavili uz košarku, krojačku radionicu i likovno-kreativnu radionicu. Odradili smo i temu ljeto kao godišnje doba, te sve prednosti i nedostatke ljeta, što nas sve asocira na ljeto pa smo izradili ljetne kreativne uratke. Počastili smo se odlaskom na bazene! 🙂

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.