MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

30.8.-3.9.

Škola samostalnog življenja!

Tjedan je prošao u glazbi, plesu, sreći i veselju! Puno smo razgovarali o vikendu jer smo svi bili na Aurea Festu na koncertu Jelene Rozge i ostalih izvođača.
Imali smo glazbene radionice na kojima smo svirali gitaru, pozabavili se akordima… Ponovili smo ukratko o lijepom ponašanju i osobnoj higijeni. Osim zabavnog dijela bili smo i vrijedni, ručno smo šivali cvjetiće, kuhali, plijevili travu u cvijeću te smo ga zalijevali. Kao i svakog tjedna pospremamo prostor, peremo prozore, brišemo prašinu, metemo i brišemo podove…

2. i 3. rujna održane su radionice za stručnjake u Orahovici u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“, voditeljica radionica bila je Mira Anić.

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.