MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

6.-10.9.

Škola samostalnog življenja!

Ponedjeljak je bio dan za duplu glazbenu radionicu sa Šimom, dovršavanja plakata glazbenim instrumentima, te razgovor o lijepom ponašanju.
Tjedan smo nastavili uz kuharske radionice, informatičku radionicu (korištenje Google tražilice te prikupljanje informacija o smotri folklora u Jakšiću na kojoj smo sudjelovali), te mnoge druge.  Jedna od zanimljivih aktivnosti je bila šetnja do knjižnice, odlazak na tržnicu u nabavku namirnica i materijala te druženje u kafiću uz kavu.
Četvrtak je bio dan za krojačku radionica i druženje uz društvene igre.

U petak 10.09. išli smo na izložbu u muzej pod nazivom “Slatki život” gdje nam je voditeljica muzeja ispričala sve o Zvečevo čokoladama, o vrstama koje imaju, njihovoj povijesti… te nam je odgovarala na pitanja koja su nas zanimala.
Na kraju svega uslijedio je i zadatak za sve nas te smo svi trebali smisliti neku svoju čokoladu sa zanimljivim i kreativnim omotom. Svi su taj zadatak odmah prihvatili te su nastali jako zanimljivi radovi! Bilo je odlično te se nadamo uskoro još jednom ovakvom slatkom posjetu muzeju.
P.S. Prije posjeta muzeju uputili smo se na zajedničko druženje u slastičarnu i osvježili smo se sladoledom i hladnim napicima.

NE RADNA subota je bila ”radna”. Bili smo na jednodnevnom izletu u Belišću, sudjelovali samo na FORESTART Festivalu!

 

 

 

 

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.