MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

18.10.-22.10. Nauči me i uspjet ću!

Sunčan tjedan je iza nas, pun smijeha i veselja. Gotovo cijeli tjedan smo proveli na otvorenom uz sunčeve zrake i lijepo vrijeme.
Svjetski dan kravate koji je bio 18.10. smo obilježili izradom košulja i kravata od tvrdog papira, kolaž papira, te dugmadi. Nakon izrađenih kravata imali smo glazbenu radionicu na kojoj smo pjevali, sudjelovali smo u glazbenom kvizu i družili se. Posjetili smo plastenik Poljoprivredne škole u Požegi, gdje smo vidjeli na stotine maćuhica i naravno da smo kupili za udrugu i svojim roditeljima na poklon. Obavili smo kupovinu namirnica za udrugu, kuhali smo, čistili, uređivali vanjski prostor udruge. Kako nam je stigla jesen, stiglo nam je i opalo lišće pred vrata koje smo morali skupljati da sve bude lijepo i uredno. Bili smo jako vrijedni pa smo se počastili odlaskom u grad na kavu i druženje u centru. Povodom svjetskog dana jabuka, na povratku iz šetnje, kupili smo jabuke koje smo jeli.

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.