MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

4.10.-8.10. Nauči me i uspjet ću!

Oslikavane tkanina jesenjim motivima, bojama za tekstil bila je radionica koja se provodila kroz par dana. Puno truda i vremena samo da bi dobili ekološki prihvatljivu torbu!https://www.034portal.hr/-mojatorbaeko—korisnici-udruge-mi-kroz-niz-kreativnih-radionica-oslikavali-su-dijelove-tkanina-jesenskim-motivima-i-crtezima-u-bojama-jeseni-555?fbclid=IwAR0ecW-xjZF50x4IPgXGS4fgfU3nGKfXIcFT1n6ooci80Thw2I4jD-u2JaI   ZA VIŠE O RADIONICI POGLEDAJTE U ČLANKU!

Jedna od jako zanimljivih radionica je bila posjet Komunalcu i obilazak reciklažnoga dvorišta u Požegi. Imali smo predavanje kroz prezentaciju uz puno fotografija i objašnjenja, te druženje i pauzu uz osvježenje. Kako nam je jesen pokucala na vrata tako smo uredili hodnik udruge jesenjim motivima i našim uradcima. Naravno, kao i svakoga tjedna održavali smo prostor udruge, te smo vodili brigu o sobnoj higijeni koja je iznimno važna za zdravlje svakoga od nas!

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.