MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Nauči me i uspjet ću! 07.2.-11.02.

Za dobar početak tjedna zaslužan je naš trener Ante Bulat koji nam je održao sportsko-rekreativnu radionicu gdje smo uz vježbanje i igranje s loptama razgibali se i radili na razvijanju i poboljšanju motoričkih sposobnosti. U utorak smo uz prezentaciju razgovarali o svojim kućnim ljubimcima gdje smo naučili i nešto novo o životinjama te smo za kraj izradili višebojnu gusjenicu. Kao i uvijek naša srijeda je rezervirana za kuharsku radionicu gdje smo pravili sarmu, a dan smo završili uz ples i karaoke. Četvrtak je prošao uz prezentaciju o komunikacije te smo razmišljali kako što bolje komunicirati, kako poboljšati svoje komunikacijske vještine te naveli razliku između verbalne i neverbalne komunikacije. Na kraju dana smo bili malo kreativni te smo izradili leptire, bubamare i pčele. Uz sve aktivnosti dani su nam prolazili i u druženju uz kavu, sok, igranju raznih društvenih i sportskih igara i sl. Na kraju svakog tjedna skupljamo dojmove i planiramo sljedeće aktivnosti.
Veselimo se nadolazećim događajima 😀
Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.