MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Nauči me i uspjet ću! 14.03.-18.03.

Tjedan je započeo veselo s karaokama gdje smo svi odabrali svoje najdraže pjesme te uz pomoć našeg Šime ih otpjevali. Na kraju smo i zajednički otpjevali par pjesama te se uputili na odmor i osvježenje uz hladne napitke. U utorak smo se igrali bojama te izborom boja prikazali kako vidimo oca, koja boja nam prva pada na pamet kada se sjetimo svoga oca. Slike nam je pomogla oslikati naša Marina Art. U srijedu smo se zabavljali u kuhinji te pravili ćevape i lepinje, timskim radom smo brzo završili te se lijepo počastili i bili ponosni na svoje kuharske vještine. Pošto 20.03. obilježavamo dan sreće u četvrtak smo obradili tu temu kroz razgovor i pitanja što nas čini sretnim, gdje se vidimo za pet godina, kako radimo na tome da nam život bude ispunjen srećom i sl. Na kraju smo bili malo i kreativni te na kartonskim tanjurima oslikavali smo dan-noć tehniku. Petak kao i uvijek bio nam je rezerviran za čišćenje, pospremanje udruge i planiranje nadolazećeg razdoblja. 🙂

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.