MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Nauči me i uspjet ću! 14.2.-25.02.

Početak tjedna smo započeli proslavom Valentinova te smo tom prigodom dijelili srceta koja smo izrađivali u udruzi i na taj način razveselili brojne prolaznike. Nakon toga uslijedila je jedna zanimljiva radionica koju je organizirala naša psihologinja Jasna. Na radionici smo se zabavili uz balone i konfete te izradili šarene posudice.

Dan poslije smo se igrali bojama, a novu tehniku nas je naučila Marina Art. Tjedan je obilježila i proslava Aninog rođendana uz pizzu, kolače, društvene igre, ples i glazbu.

Početak idućeg tjedna 21.2. započeli smo proslavom Davidovog rođendana te je to ujedno i posljednji rođendan za ovaj mjesec. Kroz tjedan smo bili i dosta kreativni te smo pomoću plastelina izrađivali razne figure poput pčela, bubamara, cvijeća itd. Nakon kreativnih radionica uslijedila je poučna radionica o prijateljstvu na kojoj smo razgovarali o svojim prijateljima, tko su pravi prijatelji, koje značenje ima prijateljstvo u našem životu te smo sve to prenijeli i na plakat. Također posjetila nas je psihologinja Jasna Plantak. Kako nam se bliži kraj projekta to je ujedno i zadnja Jasnina radionica u našoj udruzi u sklopu projekta!

Iza nas je bilo puno lijepih i kreativnih dana koje su obilježile i proslave rođendane. Veselimo se nadolazećim događajima te se pripremamo za iste 🙂