MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Nauči me i uspjet ću! 04.04.-08.04.

Tjedan smo započeli veselo uz karaoke. Svatko je odabrao svoju najdražu pjesmu i otpjevao uz pomoć volontera i našeg Šimu. Ovo je bila zadnja glazbena radionica u sklopu projekta “Nauči me i uspjet ću” te smo se oprostili od našeg suradnika, ali dogovorili i neka nova druženja 🙂

Utorak je prošao kreativno uz izradu uskršnjih motiva za štand. Od aktivnosti smo izrađivali piliće, bojali jaja te ukrašavali udrugu kako bi zavladao pravi uskršnji duh.

Srijeda kao i inače protekla je uz kuharsku radionicu gdje smo pripravljali tijesto sa sirom te muffine. Nakon što smo se počastili hranom uputili smo se u vrt te tamo posadili cvijeće. Bilo je jako zabavno te uz razgovor i smijeh rad je protekao brzo i lako.

Četvrtak i petak smo iskoristili pripremajući se za štand. Puno kreativnih stvari smo izradili te se veselimo našem štandu na kojem se nadamo razveseliti brojne prolaznike svojim rukotvorinama koje smo marljivo izrađivali ovaj mjesec. 🙂

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.