MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Nauči me i uspjet ću! 11.04.-15.04.

Tjedan smo započeli tjelovježbom koju je predvodio naš trener Ante Bulat. Nakon tjelovježbe uputili smo se u kuhinju te se osvježili hladnim napitcima. Dan nakon smo razgovarali o Uskrsu te bojali jaja i pripremali razne rukotvorine za štand. Srijeda kao i inače bila je rezervirana za kuhanje te smo pravili svima omiljenu pizzu uz pomoć naše volonterke Ivke. U četvrtak smo posjetili Javnu vatrogasnu postrojbu grada Požege te su nas vatrogasci proveli kroz svoj vatrogasni dom, objasnili kako se koristi oprema za gašenje požara te smo za zadatak dobili da sami ugasimo požar. Bilo je jako zanimljivo te se ovim putem zahvaljujemo vatrogascima što su nam omogućili posjet i proveli nas kroz svoj vatrogasni dom. Petak nam je bio rezerviran za čišćenje i pospremanje udruge te za završnu pripremu svega potrebnog za Uskrs. U subotu smo izložili svoje rukotvorine na Uskršnjem sajmu u Požegi te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su nas posjetili i svojim donacijama podržali rad naše udruge. 🙂

 

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.