MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Nauči me i uspjet ću! 21.03.-25.03.

Na početku tjedna posjetila nas je naša Marina Art te održala svoju posljednju radionicu u sklopu projekta. Dovršili smo svoje slike te razgovarali o svim obavljenim radionicama te podijelili svoje dojmove o najdražim slikama i radionicama. Na kraju smo se zahvalili Marini i dogovorili neka nova druženja. Pošto se 21.03. obilježava dan osoba s Downovim sindromom obukli smo šarene čarape te napravili zajedničku fotografiju.

Utorak smo iskoristili za uređenje i čišćenje prostorije. Nakon obavljenog posla odigrali smo sportske igre na otvorenom te odmorili uz kavu.

Srijedu smo proveli u kuhinji te smo pravili ćevape i palačinke. Naša volonterka Ivka nam je pomogla u izradi te smo nakon kuhanja se počastili i zajedno podružili te smišljali planove za sljedeće kuharske radionice.

Lijepi i sunčani četvrtak odvojili smo za rad u vrtu gdje smo u zajedništvu obavili dosta posla te se usput jako zabavili. Nakon toga smo izradili i proljetni pano.

U petak smo skupljali dojmove o proteklom tjednu te izrađivali planove za sljedeći tjedan.

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.