MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Nauči me i uspjet ću! 25.04.-27.04.

Došao je i naš zadnji tjedan u sklopu projekta “Nauči me i uspjet ću”, koji se provodio od 27.04.2020.-27.04.2022., stoga smo se prisjećali svih lijepih trenutaka u zajedništvu te što smo sve naučili kroz ove dvije godine. Tjedan smo započeli aktivno sa tjelovježbom koju je predvodio naš trener Ante Bulat 🙂 Ovaj tjedan smo se puno družili i razgovarali o daljnjim planovima i akcijama koje su pred nama! U srijedu nas je posjetila naša draga volonterka Ivka s kojom volimo rado kuhati te smo se počastili slatkišima i sokovima. Ovo je bio jako lijepi tjedan, pun druženja i dragih uspomena! 🙂

 

Provodili smo dnevne aktivnosti „Škole samostalnog življenja“ u sklopu projekta „Nauči me i uspjet ću!“ čiji je nositelj Udruga Jaglac, Orahovica, a jedan od partnera je Udruga ,,MI’’.
Projekt Nauči me i uspjet ću! odobren je u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.