MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

Korisnici poludnevnog boravka su istraživali Brestovac

Ljepota projekata koje pokreće zajednica leži u njihovoj sposobnosti da ostvare stvarni utjecaj na živote ljudi. Jedan takav projekt, Poludnevni boravak, nedavno je pružio nezaboravno iskustvo za 20 korisnika. . Kroz napore projekta, krenuli su na nezaboravno putovanje u Brestovac, stvarajući drage uspomene i njegujući osjećaj uključenosti i pripadnosti. U ovom ćemo članku istražiti dirljivo putovanje ovih korisnika dok su otkrivali čuda Brestovca, zahvaljujući velikodušnim sredstvima koja su primili.

Projekt poludnevnog boravka inicijativa je zajednice koja ima za cilj poboljšati kvalitetu života osoba s poteškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Pruža im prilike za društvenu interakciju, rekreaciju i osobni rast, a sve to istovremeno im pruža predah od svakodnevnih rutina. Kroz prikupljanje sredstava, projekt je uspio osigurati potrebna sredstva za organizaciju ovog posebnog izleta u Brestovac.

Brestovac, šarmantno mjesto nedaleko od Požege, poznato je  po svojim prirodnim ljepotama i kulturnom značaju, poslužio je kao savršeno odredište za ovo neobično putovanje. Korisnici su, u pratnji posvećenih volontera i osoblja Udruge MI , krenuli u istraživanje skrivenih dragulja i prirodnih čuda.

Jedan od vrhunaca putovanja bilo je uživanje u lokalnoj kuhinji. Brestovac je poznat po finim jelima, a korisnici su imali priliku kušati regionalne specijalitete. Zajedničko dijeljenje obroka pružalo je osjećaj zajedništva i prijateljstva.

Izlet u Brestovac nije bio samo jednodnevni izlet; bila je to prilika da korisnici stvore trajna sjećanja. Bilo da je riječ o njihovom smijehu koji je odzvanjao , osmijesima na njihovim licima ili osjećaju uspjeha koji su osjećali, utjecaj ovog putovanja bio je nemjerljiv.

Izlet Projekta poludnevnog boravka u Brestovac bio je dokaz snage inicijativa koje pokreće zajednica. Ne samo da je obogatio živote korisnika, već je i promicao osjećaj uključenosti i pripadnosti zajednici. Projekt je istaknuo da svaki pojedinac, bez obzira na svoje sposobnosti, zaslužuje prilike za rast, sreću i istraživanje.

 

 

 

 

Izlet a u Brestovac, omogućen  je u sklopu projekta poludnevnog boravka i velikodušnom potporom koju smo dobili  bilo je drago iskustvo. Prikazala je transformativnu moć napora zajednice i važnost pružanja prilika osobama s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima da istražuju, uče i stvaraju draga sjećanja.