MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"

Email

info@mi-udruga.hr

Telefon / Fax

034 / 275 500

Adresa

Hrvatskih branitelja 11a 34000 Požega, Hrvatska

⭐Upoznajte naš predani tim! ⭐

Ivana Pavelić

Voditeljica poludnevnog boravka

Ivana Pavelić je naša  voditeljica poludnevnog boravka i istinski lider u našoj organizaciji. S bogatim iskustvom i predanošću, ona predvodi naš program poludnevnog boravka. Njezin angažman nadilazi okvire naše organizacije, budući da je aktivno angažirana u Savjetu mladih, gdje zagovara brige i težnje mladih. Ivanina strast prema društvenom radu odvela ju je čak u Bruxelles, gdje je prošla put unutar Europskog parlamenta, stekavši neprocjenjive uvide i znanja koja će ponovno donijeti u našu zajednicu.

Kristina Peić

Izvršitelj aktivnosti i dugogodišnji volonter

Ključnu ulogu u zaživljavanju naših aktivnosti ima Kristina Peić. Kao iskusna dugogodišnja volonterka, u svoju ulogu unosi bogato znanje i entuzijazam. Kristinina predanost našoj misiji  je nepokolebljiva i marljivo radi kako bi naši projekti tekli glatko i učinkovito. Njezina predanost služenju našoj zajednici doista je inspirativna i ona je pokretačka snaga uspjeha naše organizacije.

Zajedno, naš tim ujedinjuje zajednička strast za stvaranjem pozitivnog utjecaja. Predani smo zajedničkom i kreativnom radu kako bismo ostvarili značajne promjene u našoj zajednici. Pozivamo vas da nam se pridružite na našem putovanju dok nastavljamo težiti svjetlijoj i suosjećajnijoj budućnosti.

Hvala što podržavate našu misiju!